ny version av webbutiken lanserad

Vi har idag lanserat en uppdaterad version av webbutiken.

De största förändringarna är

* responsiv design
* stöd för https
* ny kassa med Klarna Checkout

Responsiv design innebär att layouten anpassar sig automatiskt efter bredden på fönstret. Detta gör att webbutiken fungerar mycket bättre i mobilen och surfplattan, och likaså på stora skärmar.

https eller TLS/SSL innebär att all information överförs krypterat över nätet. OBS att det alltid har varit så när det gäller t ex kontokortsbetalningar och övrig betalningsinformation - det nya är att det nu gäller alla sidor.

Den nya kassan med Klarna Checkout innebär att det blir enklare att skicka in och betala beställningen, med färre klick och mindre knappande.

Sedan är det en hel del andra förändringar också, bl a att alla produktlistningar kan sorteras efter pris, namn, tid eller popularitet. Alla produktsidor har en "Andra köpte också"-avdelning, som kan ge inspiration. Med mera, med mera...

Vi är medvetna om att inte alla kommer att tycka att alla förändringar är till det bättre. Så vi ser gärna att vi får kommentarer från er användare/kunder - både ris och ros. Skriv gärna här på forumet, eller mejla till webmaster@humle.se

-- Svante

Sv: ny version av webbutiken lanserad

Nu har jag varit inne i webbutikens nya version.

Det funkar ju riktigt bra, både med platta och telefon.

Det var lite bökigt tidigare att sitta med luren och göra en beställning. Nu har jag ännu inte beställt genom det nya, men jag återkommer med det.

Sv: ny version av webbutiken lanserad

Har möjligheten att spara inköpslistor tagits bort?

/Martin

Sv: ny version av webbutiken lanserad

@Mart: Funktionen att spara inköpslistor kunde tyvärr inte följa med till den nya designen. Vi hoppas att kunna få tillbaka listorna i en kommande uppdatering. Men vi kan inte svara på om eller när det kommer att ske.

-- Svante

Sv: ny version av webbutiken lanserad

Inköpslistan är ju ovärderlig! Jag klarar mig utan alla andra ändringar, men inköpslistan klarar jag mig inte utan. sad

Så fort jag märker att jag behöver nåt till nästa bryggning fyller jag på inköpslistan så jag inte glömmer det när det är dags att beställa.

Sv: ny version av webbutiken lanserad

@Tipo874: Vi beklagar också att denna funktion försvann. Tyvärr kan vi inte råda över det själva - vår leverantör av ehandelplattformen tog bort stödet för inköpslistor i den här versionen. Vi har påpekat att vi vill få det återinfört men vi har inte fått något positivt besked om detta ännu i alla fall.

-- Svante