Är detta en bra Tripel karmelit-klon?
Helgens bryggning är ett försök att översätta ett Tripel karmelit-klonrecept jag hittade på nätet.
http://www.brewboard.com/index.php?showtopic=50984
Receptet innehåller nyheter för mig,  havre gryn och "Sweet orange peel"
Vore tacksam för synpunkter på receptet som så, och förslag på vad "Sweet orange peel" skulle vara och lämplig tid för denna.
5 gallon
3,63 kg    Pilsnermalt
0,23 kg    Cara-Pils
1,36 kg    Vetemalt
0,11 kg    Aromatic
0,91 kg    Rörsocker
0,91 kg    Havregryn
    
56 g    Tettnanger  4.0 %AA, 60 min.
14 g    Styrian Goldings 4.6 %AA 15 min.
14 g    Styrian Goldings 4.6 %AA  4 min.
14 g    Saaz 5.00 %AA 4 min.
    
0,5 msk    koriander, krossad 15 min
0,5 msk    koriander, krossad 4 min
57 g    Sweet orange peel
    
    Trappist High Gravity jäst (Brewer's Choice 3787 Activator)
// Mikael