Bryggstart ca: T - 2timmar, Behöver lite hjälp/förslag
Fick min laddning med malt och cornelius fat etc idag så tänkte ta och köra min (första) all grain bryggd, 5-10 Liter.
Jan har hjälpt mig med ett recept jag ska köra men väntar på jästen för den så tänkte tjuvstarta med något annat ikväll, har nämligen en Cali lager jäst i kylen som bör användas., så jag hoppas på lite tips/råd/åsikter om recept.
Jag har följande hemma.
Pale ale malt, pilsner malt, vete malt, ljus caramel malt.
EKG (kotte), Hallertau mittelfrau (kotte), cascade(pellet), magnum (hög alfa, pellet), fuggle(kotte), northern brewer(pellet). (urk, trodde jag hadde mindre pellets, hatar använda dem)
Såklart måste Cali lager jästen användas.
Någon som har nåt tips? maltvalet är såklart viktigast eftersom jag tänkte börja om ett par timmar, kör humlekoket imorgon.