Första egna receptet, Rejäl Engelsk Porter

Har suttit och knåpat lite på ett recept på porter jag tänkte prova och ska kolla först om det finns några synpunkter på det?

Beräknad volym ner i jäshink är drygt 8 liter

Maltschema:
Maris otter malt 1.78kg 79%
Crystal 400 200g 9%
Low Colour Chocolate Malt 180g 8%
Carafa 1 (special) 90g 4%

Humleschema:
Challenger 7g
Bramling Cross 4g
båda kokas i 60 min som bittergiva, Beräknad IBU 26.5

tänkte mäska på 68c i 75 min och sedan mäska ut på 76-78c i drygt 10min, laka och sedan koka 90min.

Est OG:1.065
Est FG 1.019
siktar på 6% abv eller strax däröver mao

Jäsning i, ja tills det är klart med ett paket m15 empire ale.

Är ute efter en maltig och stor porter med lite rostad smak men inte för rostad, något ni skulle ändra på eller funkar detta?