1 Senast ändrad av insumaster (2018-01-22 08:38:03)

Glutenfri IPA nr.2

Här kommer min nr.2 på glutenfria... För att få bort den metalliska smaken som många pratar om så kör jag med kryddor.

Sorghum Sirap, 60min, 1.5 kg    (1 burk)
Dark Candy Syrup, 60min, 325 gram (1 burk)
Muscavado Socker, 60min, 100 gram

Bitter: Northern Brewer pellets, 60 min, 50 gram
Smak: Perle pellets, 20 min, 40 gram       
Arom: Perle pellets, 05 min, 30 gram
Arom: Perle pellets, 00 min, 30 gram   

Kanelstänger, krossade, 05 min, ca 2st
Stjärnanis, hela, 05min, ca 3st
Muskotnöt, mald, 05min, ca 1tsk
Pomeransskal, hela, 05min, ca 1st

Jäst: Safale S-04, 1 pkt


Vad tror ni?

Instagram: https://www.instagram.com/eekbrewing/
Mina glutenfria skapelser: http://glutenfriabryggaren.eekonline.se/

Sv: Glutenfri IPA nr.2

Och här med, hur gick det? Lite spännande med kryddorna.