Grillen

Nu vet jag att många numera grillar året runt, men är det någon som jag som ska plocka fram grillen nu till helgen? Jag behöver tips på hur jag får ett galler rent som jag inte riktigt skött. Någon som vet något bra medel?

Sen vad har ni för grilltips för en amatör men som älskar grillat? Och vad för öl ska intas till grillat? smile Puss!

Sv: Grillen

Frågar du här så får du nog bara PBW som svar. Annars är de billiga grillgallerborstarna + diskmaskin en bra kombo. Öl? Någon hembryggd IPA när grillen tänds...

Sv: Grillen

Mr muscle ugnsrengöring????

Sv: Grillen

Låt gallret ligga på och bränn bort skiten, och kör av det hårt med stålborste.

Think globally. Drink locally.

Sv: Grillen

peps skrev:

Låt gallret ligga på och bränn bort skiten, och kör av det hårt med stålborste.

+1 kör ur grillen med en rejäl laddning, grilla nästa laddning kol.

Tips testa Pichana kött från nöt.
Få lite färg på köttet över glödbädden, dra av och sänk grillen till 110 grader 3-4 h och släng på en näve rökflis. ANVÄND köttermometer.


Annars är beercan chicken en enkel favorit:)