Det är jag som är Martinb

Får se ifall denna hinner bli publicerad som första tråd i denna nya kategori eller inte då smile

Martin Björck heter jag. Född 1980 i Norrköping men är sedan 10 år tillbaka bosatt i Helsingborg - Sundets Pärla, hemvist till Svenska Mästarna i Fotboll 2011 - HIF, även om favoritsporten är basket och laget är Norrköping Dolphins. Har en ingenjörsexamen och jobbar sedan 2007 som Teknikinformatör på ett konsultföretag. Dagtid sitter jag på uppdrag hos Tetra Pak i Lund och  producerar manualer, illustrationer och annat.

Hembryggarkarriären inleddes med en SHBF-kurs i november 2008 i Genarp hos Anders Boström. Förhoppningsvis kommer jag och min bryggarkollega Fredrik framöver stå för SHBF-kurserna i Skåne från slutet av året eftersom Anders ej längre sysslar med dessa.

I vårt lilla gäng, Helsingborgs Hembryggargille, har vi sedan 2009 bryggt snart 60 öl och deltagit på träffar och SM med goda resultat i Folkets Val (2010 - 5a, Klass 2, Bubka 6.15 APA; 2011 - 4a, Klass 3 I'm On A Horse DIPA). Träffar och tävlingar är kul för då får man möjlighet att prata hembryggning med andra som är lika intresserade av det som en själv.

Jag/vi bloggar på www.hembryggarbloggen.se och har gjort detta sedan starten, detta för att det inte fanns så många bloggar som skrev om hembryggning, och specifikt om sin egen hembryggning. Vi publicerar i stort sett allt från det som lyckas till det som inte lyckas samt bryggprotokoll för alla brygder. Har man nåt att dela med sig av som någon kan tycka vara bra och nyttigt kan man ju lika gärna göra det.

http://www.humle.se/punbb/images/upload/17_30_2.jpg

SHBF Kursledare - Skåne
SHBF Öldomare
Följ Helsingborgs Hembryggargilles öläventyr på http://www.hembryggarbloggen.se

Sv: Det är jag som är Martinb

Hejja HIF!

http://hpnanobrewery.blogspot.com/
På flaska: IPA C², Farfars Imperial Stout, IPA M. Castra, Samuel Smith Oatmeal Stout Clone, Eriks Special Bitter, Not so Pale Citra Ale, New Chaos IIPA, Imperial Stout, Barley Winter [i]The Revenge of the Cardamom[/i], Hp's Apa [i]The Cardamom Strikes Again[/i]
Jäser: 1^6+5 Porter
Planer: Brygga mer

Sv: Det är jag som är Martinb

Då får jag lägga upp en bild med på mig. Och jag det är Dennis Hecktor
http://forumbilder.se/images/447201285746P6f73.jpg

Ett liv utan öl är som ett hål tomt och innehållslöst......