OG 1100, jäst ut på 36 timmar?

Hej. I måndags bryggde jag en imperial stout med OG 1100. Bryggningen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig med lång jobbig lakning... Men till slut fick jag ut ungefär 7 liter vört på OG 1100 i vilken jag dumpade ett paket safbrew s-33. Jäsningen kom igång våldsamt efter en timme. Minst en bubbla varje sekund. När jag kom hem 36 timmar senare så hade den slutat att jäsa. Jag tog ett smakprov och den smakade starkt men med en del sötma.

Är det möjligt att den redan jäst ut? I så fall tappar jag om den och slänger på lite rostad ek.

Jäser: -
Lagrar/dricker: -
Planerar: Barley wine, porter.

Sv: OG 1100, jäst ut på 36 timmar?

Mät FG.

Frågan är väl om ett paket orkar jäsa ut det helt.

Sv: OG 1100, jäst ut på 36 timmar?

FG mätte jag till 1037. Det borde väl kunna sjunka ett par pinnar till?

Jäser: -
Lagrar/dricker: -
Planerar: Barley wine, porter.